Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i razmisliti što smo napravili

Foto: Profimedia

HRVATSKA je u Cardiffu izgubila od Walesa 2:1 i tako si iznimno otežala put do Europskog prvenstva. Wales je slavio golovima Wilsona u 47. i 60. minuti dok je Hrvatskoj nadu vratio Pašalić u 75. minuti. Hrvatska do kraja kvalifikacija igra s Latvijom i Armenijom, ali više ne odlučuje sama o sebi jer je Turska pobijedila Latviju.

U odnosu na utakmicu protiv Turske u Osijeku Josip Juranović upao je u početnu postavu umjesto Josipa Stanišića, ali ni on nije mogao puno pomoći Hrvatskoj da izbjegne drugi uzastopni poraz u ovim kvalifikacijama. Evo što je Juranović rekao nakon utakmice.

"Razočaranje. Sve što smo mogli napraviti krivo, napravili smo tijekom ovog okupljanja. Moramo se pogledati u ogledalo, razmisliti što smo napravili za sebe i cijelu Hrvatsku. Nakon velikih rezultata zaboravili smo kako je to kvalificirati se. Moramo biti spremniji za iduće okupljanje i nadati se da će protivnici kiksati.

Ozljede su isprike. Sada nije išlo. Bili smo jalovi, svi su to vidjeli. Moramo se svima ispričati. Da, u petoj minuti sam osjetio list. Stisnuo sam do poluvremena. Sad ćemo vidjeti što će biti. Olako smo shvatili situaciju. Moramo dobro razmisliti što smo napravili", rekao je Josip Juranović za Novu TV.

Pročitajte više