Juranović s tri riječi prokomentirao dolazak Perišića u Hajduk

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ je od jučer i službeno igrač Hajduka. Na prvi nastup za klub u kojem je prošao sve uzrasne kategorije, ali nikad nije zaigrao za prvu momčad, pričekat će još neko vrijeme. Naime, još je u procesu rehabilitacije nakon operacije koljena, zbog čega će morati pauzirati do kraja travnja. Ipak, u Splitu i među navijačima Hajduka vlada euforija.

Hajduk od 30. ožujka do 13. travnja igra tri najveća derbija, s Dinamom, Rijekom i Osijekom, a ne očekuje se da će buduća zvijezda HNL-a biti spremna za te utakmice. Najrealnije je da Perišić zaigra protiv Slaven Belupa 20. travnja ili Rudeša 27. travnja.

Juranoviću se sviđa dolazak Perišića u Hajduk

Perišić je, podsjetimo, u Hajduk stigao na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskim klubom. Jedan od onih koji su pozdravili njegov dolazak je i bivši igrač Hajduka, hrvatski reprezentativac Josip Juranović.

Napravio je to na Instagramu, na kojem je objavio fotografiju Perišića u bijelom dresu, označio reprezentativnog suigrača i napisao tek tri riječi: "Lijepo ti stoji!"

Pročitajte više