HNL

Jurica Buljat: Želim dočekati da Hajduk bude prvak pa da napunimo Poljud

U dvoboju 32. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Inter s 3-2 (2-1). Splitski sastav je protiv hrabrog Intera na kišnom Poljudu ostvario tešku, ali vrijednu pobjedu u borbi za Europu. Jurica Buljat tako se u dresu protivničke momčadi vratio na Poljud.

"Otvorili smo utakmicu jako dobro. Znali smo gdje dolazimo i da će biti teško jer Hajduk ima individualca Caktaša. Odredili smo se prije utakmice za igrati blok, a onda izlaziti u kontre. Mislim da je to u prvih 20 minuta bilo jako dobro. Bojali smo se prekida, nažalost to se pokazalo opravdanim."

"Ako se pogledaju sve šanse, možda je na kraju Hajdukova pobjeda nezaslužena. Čestitke Hajduku na pobjedi, a nama preostaje borba da potvrdimo ostanak u HNL-u", rekao je Buljat, a zatim se dotaknuo osjećaja kad je ponovno istrčao na Poljud:

"Jako lijepo. Ipak sam ja proveo praktički pola karijere, uvijek se lijepo vratiti na Poljud."

Rekao je i da želi Hajduku ulazak u Europu. 

"Nitko sretniji od mene ako tako bude. Hajduku želim sve najbolje, veliki sam hajdukovac, emocije su velike i nadam se da ću dočekati da Hajduk bude prvak. Da svi taj dan napunimo Poljud i da naslov proslavimo kako treba", zaključio je Buljat.

Pročitajte više