Juventini, uzmite slobodan dan: Video Buffonove nesavladivosti, dug 16 sati i 13 minuta!

Screenshot: Youtube

GIGI BUFFON ovog mjeseca postavio je rekord golmanske nesavladivosti u Serie A, kada gol nije primio čak 973 minute, prije nego što je konačno vadio loptu iz mreže u gradskom derbiju protiv Torina.

Ali, jedan od najvećih golmana svih vremena, svejedno se diči postignućem koje teško da će biti nadmašeno, jer u talijanskom prvenstvu gol nije primio čak 16 sati i 17 minuta!
 
Ništa manje epohalan nije ni uradak njegovog kluba, koji je kako bi obilježio Buffonov podvig, sastavio video njegovih obrana u navedenom razdoblju i to jednako dugog trajanja - 973 minute, točnije 16 sati i 17 minuta!

Juventus je uz video napisao: "Kako bi proslavili povijesni rekord Gigija Buffona, složili smo video njegovih obrana, koji traje jednako dugo koliko i njegov niz nesavladivosti - 973 minute. Ovdje, na 4 sata, 7 minuta i 57 sekundi, izjednačio je vrijeme potrebno za prevaliti put između Torina i Rima. Ovdje, na 09:16:57, njegov niz nesavladivosti traje koliko i cijela trilogija Gospodar prstenova. A sada je vrijeme da vi nađete događaje koji odgovaraju dugotrajnosti Buffonove nesavladivosti!"
 
 
 

Pročitajte više