Juventus našao zamjenu za Vlahovića?

Foto: EPA

DUŠAN VLAHOVIĆ mogao bi napustiti Juventus ako se torinski klub ne plasira u Ligu prvaka sljedeće sezone, objavio je Sportmediaset. Srpski napadač je u siječnju 2022. godine iz Fiorentine došao u Juventus za 80 milijuna eura te je dosad postigao 19 pogodaka u 43 nastupa.

Kako je Juventusu oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija, pa je klub pao na osmo mjesto s 32 boda, 12 manje od četvrtog mjesta koje direktno vodi u Ligu prvaka, talijanski medij navodi kako će vjerojatno morati nekoga prodati. A taj netko mogao bi biti Vlahović, najskuplji srpski nogometaš ikad, za kojeg je navodno zainteresiran Real Madrid, dok ga se ranije povezivalo s Arsenalom.

Zamjena za Vlahovića?

Sportmediaset tvrdi kako je Juventus uspostavio kontakt s agentima 20-godišnjeg Rasmusa Hojlunda, napadača Atalante kojeg vidi kao Vlahovićevu zamjenu. Strijelca 13 pogodaka u 30 ovosezonskih utakmica prate Borussia Dortmund i Arsenal, navodi talijanski medij.

Hojlund je preko Brondbyja, Holbaeka, Kopenhagena i Sturma prošle godine stigao u Atalantu, gdje je suigrač hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića. Ugovor mu vrijedi do 2027. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Pročitajte više