SERIE A

Juventus u prvoj utakmici nakon odlaska Ronalda doživio šokantan poraz

Foto: EPA

JUVENTUS je neočekivanim domaćim porazom započeo eru bez Cristiana Ronalda, koji se u petak vratio u Manchester United. Ronaldo je za Juventus igrao od ljeta 2018. i u 134 utakmice zabio 101 gol.

U prvoj utakmici nakon Ronaldovog odlaska Juventus je na svom terenu šokantno poražen od Empolija 1:0.

Juventus blijed i bezopasan protiv dojučerašnjeg drugoligaša

Empoli, koji je prošle sezone kroz Serie B izborio ulazak u elitno društvo, uspio je na Allianz Stadiumu srušiti Juventus i odigrati kvalitetnu utakmicu.

Empoli je u vodstvo došao pogotkom Leonarda Mancusa u 21. minuti, koji je uz dosta sreće uspio primiti loptu na petercu Wojciecha Szczesnog te potom poentirati.

Juventus je u napadu bio jalov i bezidejan i, osim Federica Chiese, nije imao raspoloženog i razigranog ofenzivca, a Empoli se u Torino nije došao isključivo braniti.

Za Empoli su 90 minuta odigrali Petar Stojanović (bivši igrač Dinama) te Ardian Ismajli (bivši igrač Hajduka).

Juventus je u prvom kolu odigrao 2:2 kod Udinesea, nakon što je na poluvremenu ispustio 2:0 vodstvo. Nakon dva kola Juventus ima jedan osvojen bod.

Lazio utrpao šest komada, Atalanta kiksala

U sljedećem kolu Juventus igra kod Napolija. Empoli, koji sada ima tri boda nakon dva kola, u sljedećem kolu dočekuje Veneziju.

U ranije odigranim utakmicama Atalanta je kiksala protiv Bologne odigravši 0:0 u Bergamu. Lazio je u Rimu pobijedio Speziju 6:1, a Fiorentina je na svom terenu pobijedila Torino Ivana Jurića 2:1.

Pročitajte više