Juventus želi prodati Vlahovića. Već se zna tko bi ga trebao zamijeniti

Foto: EPA

JUVENTUS je spreman procijeniti ponude za Dušana Vlahovića u ljetnom prijelaznom roku, a kao zamjenu za srpskog napadača volio bi dovesti Atleticovog Alvara Moratu. Prema pisanju talijanskih medija, Vlahović ne želi pristati na ponudu o jednogodišnjem produženju ugovora s torinskim klubom.

U Juventusu bi željeli da Vlahović suradnju potpisanu do ljeta 2026. godine produži za još jednu sezonu, no strijelac 27 golova u 72 utakmice za Juve zasad to ne želi. Prema aktualnom ugovoru njegova je plaća sedam milijuna eura po sezoni, a klub bi želio njegov ostanak osigurati bonusima.

Talijani pišu da je Vlahovićeva plaća opterećenje za klub i spremni su poslušati klubove koji će ih u ljetnim mjesecima kontaktirati s idejom otkupa njegova ugovora. Bude li prodan, prva želja je Morata. Njega ugovor s Atleticom veže do kraja sezone. Iako postoje informacije da bi ga španjolski klub rado zadržao, konkretni potezi još nisu povučeni. Morata je ove sezone zabio 12 golova u 14 utakmica za Atletico. Ima i tri asistencije.

Pročitajte više