KAKAV JE FALCAO GOL DAO Maestralno spasio Monaco i zadržao ga na vrhu

Screenshot: Youtube

MONACO - DIJON 2:1 u 32. kolu Ligue 1. Domaćin je pobjedom zadržao prvo mjesto, ali sve do 70. minute gubio je od momčadi iz zone ispadanja.

Cedric Varrault u 42. minuti pogađa za vodstvo gostiju. Danijel Subašić obranio je Tavaresov udarac glavom, ali odbijanac kupi njegov suigrač i iznenađujuće donosi prednosti Dijonu.
 
Monaco u nastavku nikako nije mogao probiti goste, pa je trener Jardim u 60. minuti napadačkom dvojcu Mbappe - Germain, dodao Radamela Falcaa, koji je ušao umjesto Bakayoka.
 
Deset minuta kasnije, Falcao nakon rušenja Mbappea, iz slobodnjaka gađa prečku, a Nabil Dirar odbijenu loptu šalje u gol za 1:1.
U 81. minuti, opet slobodan udarac. Sada je na oko 25 metara od gola, malo prema lijevoj strani, srušen Bernardo Silva, a Falcao ovaj put umjesto okvira gola, gađa desne rašlje suparničkog vratara Reyneta, koji mu je morao zapljeskati na majstorskom potezu.
 
Monaco je tako zahvaljujući super zamjeni Falcau poraz preokrenuo u pobjedu i šest kola prije kraja ima tri boda više od aktualnog prvaka PSG-a, dok je Nica na trećem mjestu sa četiri boda manje, ali i utakmicom više. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više