Kako je Pacak pisao o nasilnicima za koje danas radi: Odzvonit će vam, nema tog PR-a koji vas može oprati

Foto: Index/Screenshot

OSIM što je nekada pisao o Mamićevoj samovolji u Dinamu, današnji glasnogovornik Mamićevog HNS-a prije samo tri godine pisao je ponešto i o odnosu nogometnih glavešina prema novinarima.

Pisao je tada da nijedan PR ne može oprati gorak okus Mamićevih ispada, a danas upravo on radi taj prljavi posao za Mamića, Šukera i nasilnike u HNS-u.

Pacak je bivši novinar i kolumnist, koji je dolaskom Davora Šukera na čelo HNS-a postao glasnogovornik Saveza. Jučer je pokušao objasniti Indexovim novinarima da je pravo na rad i slobodu izražavanja obična floskula dok je njegov šef Davor Šuker otimao mobitel iz ruku Indexovog novinara.
 


 
Evo kako je nekada pisao:

"Mediji ovo nisu izmislili:

Ma ti si jedan pokvareni lažov, monstrum i stalno lažeš. Ti si mučki provokator. Ma nabijem te na k****, budalo jedna. Moj sin će raditi što ja hoću i što ja mislim da je u redu. Kretenu jedan glupi. Mrš u p**** materinu. Eto, sad si dobio svoje. Jebem ti mater u p****.... Kada ja ne budem u Dinamu, prebit ću te k'o mačku... Koga ja proklinjem, a tebe proklinjem, ne može dobro završiti... Proklet bio na Božić 2010. Sram te bilo mučko jedno đubre... Ne znaš se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš."

"J*** ti Joca Amsterdam mater. Još jedanput ga spomeni p**** li ti materina, razumiš, i tebi i Joci Amsterdamu, p**** ti materina, balava, nepismena, nećeš na mom prezimenu dobivati jeftine poene, đubre jedno smrdljivo".

"Jer sam to ja rekao, jer sam ja pametan, a vi ste svi glupi".

Navodi tako Pacak Mamićeve psovke i ranije ispade, pa dodaje:

"Ne postoji način, ne postoji taj PR koji može isprati okus ovakvih i sličnih nastupa Zdravka Mamića. Iako možemo raspravljati o ovomu kao kokoši i jajetu – je li prije Mamić poludio na novinare pa su oni pisali takve tekstove ili su oni pisali takve tekstove pa je on poludio – realnost je jednostavna: ne živimo više u dobu gdje ovo prolazi i gdje si to bilo tko može dopuštati. Istina, živimo u državi gdje još uvijek ovakve osobe caruju na pojedinim mjestima, no sve manje, i koliko god spori procesi bili – a baš u nogometu i sportu čine se ponekad najsporijima – odzvonit će im svima ubrzo.

Ne može se tako razgovarati prvi čovjek Dinama i očekivati da taj klub ima bilo kakav bolji tretman nego što ima".
 

Pročitajte više