"Kako ovo nije crveni karton?" Sudac opet spasio Barcelonu

Screenshot: Twitter

IZVUKLA se Barcelona kod Mallorce (2:2) u sedmom kolu La Lige, ali brojni navijači Reala i ostalih klubova koji tvrde da suci protežiraju aktualnog prvaka dobili su još jednu potvrdu svoje teze. U prvom poluvremenu, pri vodstvu Mallorce 1:0, Barcin defenzivni Oriol Romeu je u skoku svom snagom laktom u glavu opalio Vedata Muriqija, najboljeg igrača i strijelca Mallorce.

Nakon što je najbolji strijelac i reprezentacije Kosova postigao prvi gol za domaćine, teško je stradao od Romeua. Premda je suparnika neoprezno i opasno udario u lice, što se inače kažnjava crvenim kartonom, sudac Alejandro Muniz dao mu je tek žuti. To je razbjesnilo navijače Mallorce, ali još više Realove. Oni su posebno osjetljivi na sudačke previde u korist Barcelone ili njihovu pomoć najvećem rivalu.

"Uvijek ista priča, suci spašavaju Barcelonu", "Ovo je drugi put u dvije utakmice da je Barci oprošten crveni", "Što drugo očekivati od lige u kojoj Barcelona plaća sucima?", neki su od komentara navijača Reala na ovu situaciju. Madridisti ističu da su suci ovako odlučili ishod utakmice, točnije da su vratili Barcu u meč. Navode da je to tako jer bi se Barcelona, da je Romeu isključen, teško spasila s golom i igračem manje."

Pročitajte više