Kakvo pojačanje! U Barcelonu stigao jedan od najboljih igrača u povijesti NFL-a

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Barcelone u srijedu, uoči utakmice protiv Sportinga iz Gijona, dobili su veliko pojačanje. Na Camp Nou stigao je Rob Gronkowski (27), fantastični tight end New England Patriotsa koji je želio upoznati igrače Barcelone i posjetiti ih na treningu.

"Wow, kakav stadion. Moram priznati da bi me bilo strah igrati ovdje, pred 90.000 ljudi. U Americi imamo velike stadione, ali čuo sam da je atmosfera u Barceloni jako vatrena. Svi u klubu pričaju o Barceloni, svi gledaju europski nogomet pa sam morao vidjeti kako to izgleda", rekao je Gronkowski koji je od Messija i društva dobio potpisani dres sa svojim imenom.

Gronkowski je nedavno s New England Patriotsima osvojio svoj drugi Super Bowl prsten, no nije igrao utakmicu protiv Atlanta Falconsa zbog ozljede. Po mnogima jedan od najboljih tight endova (hibridna pozicija hvatača i probijača u američkom nogometu) u povijesti NFL-a, obišao je Barcelonin muzej i bacio nekoliko lopti Suarezu, Neymaru i društvu. Brazilac se istaknuo sjajnim hvatanjem s više od 30 metara.

Gronk je kasnije bio i posebni Barcelonin gost na utakmici protiv Sportinga koju je Blaugrana dobila 6:1.

"Zaista sam uživao. Volim nogomet kao igru, ali moram priznati da ga ne pratim previše. Ali ovo je bilo spektakularno. Kakva igra, kakvi golovi... Moram početi pratiti Barcelonu, postao sam njihov navijač. Puno europskih momčadi dolazi ljeti u SAD, no nikad ih nisam gledao uživo. Bilo je sjajno", rekao je Gronkowski.

Pročitajte više