HRVATSKA U POLUFINALU EURA

Kaleb: Ovo ide u top tri pobjede ikad

Foto: Pixsell

NIKŠA KALEB, zlatni hrvatski reprezentativac, bio je u top formi tijekom prijenosa drame iz Beča. U ulozi sukomentatora pratio je utakmicu s Njemačkom i, kao i većina nas, nije vjerovao da Hrvatska to može dobiti.

U prvom poluvremenu hrvatski rukometaši potpuno su izgorjeli, obrana se raspala, baš ništa nije funkcioniralo. Kina je gubio živce u prijenosu.

"Dođe mi da se skinem i uđem u teren ili da bar stanem sa strane i vičem kako se igra obrana. Jel' oni to guraju kolica sa sobom kad trče nazad", komentirao je.

U drugom dijelu sve se poklopilo za Hrvatsku koja je bila uporna i izdržala sve udarce Nijemaca. U Beču se večeras slavi jedna od najdramatičnijih pobjeda u povijesti reprezentacije. Kaleb je na kraju skoro razbio sve oko sebe od sreće i jedva je pronalazio riječi.

"Mogu samo reći - hrvatska rukometna reprezentacija. To je to. Ovo ide među top tri pobjede u povijesti, uz onaj Portugal protiv Španjolske 2003. godine i ludnicu protiv Poljske. Kako je Karačić frknuo loptu pod noge golmanu Wolfu za kraj, netko bi to opalio maksimalnom snagom. To smo mi, kao da se rezultat ne lomi, ovaj izvodi šou. Puno je bilo detalja, puno loših stvari, ali sada nema veze. Ja sam staromodan muškarac, orijentiran sam na žene, ali sad bih upao u svlačionicu i sve ih izljubio", rekao je Kaleb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.