KAO DA JE IBRAHIMOVIĆ Nećete vjerovati kako je Hajdukov igrač dočekan u novom klubu

Screenshot (Youtube)

NICHOLAS LLANOS napustio je Hajduk i karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Kolumbiji, zemlji iz koje mu je otac. Čeka se još samo službena potvrda...
 
"Kolumbijski Modrić," "hrvatski Falcao", razni su nadimci koje su, uglavnom španjolski novinari, dodijelili nogometašu koji ni u Hajduku nije mogao dobiti priliku. 
 
Llanos je poznatiji po marketingu u španjolskim medijima nego po igrama u Hajduku. Tako se Mundo Deportivo nedavno pitao tko je veznjak rođen u Rijeci kojeg prate Juventus, Arsenal, Manchester United, Sampdoria, Werder i Rayo, katalonski Sport je pisao da se za njega zanima Barcelona, a on s 20 godina još nije niti debitirao za Hajduk... Krajem prošle godine bio je na probi u egipatskom drugoligašu FC Pharcu, ali se na kraju vratio u Split. 
 
Iako još službeno nije potpisao za Americu Cali, dočekao je kao najveća zvijezda. Dočekali su ga glazba, stotine navijača, hrpa novinara...
 
 
 
Hajduk će navodno dobiti osam posto od sljedećeg transfera, a ako Llanos iz Americe ode bez odštete, Splićani će dobiti 80 tisuća dolara.
 

Pročitajte više