KAOS U WIGANU Agüero udario gledatelja, Cityjevi navijači policiju gađali reklamama

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER City je senzacionalno ispao iz FA Cupa porazom u 5. kolu od trećeligaša Wigana 1:0. No osim slabe igre, igrači, navijači i stručni stožer vodeće momčadi Premiershipa ponašali su se tijekom i poslije utakmice potpuno neprihvatljivo.

Pep Guardiola se na kraju prvog poluvremena, kad je ostao s deset igrača zbog isključenja Delpha, u tunelu stadiona pokušao obračunati s domaćim trenerom Paulom Cookom, ali je na vrijeme u tome spriječen. No kaos je nastao nakon što je utakmica završila, a domaći navijači utrčali u teren kako bi proslavili veliku pobjedu sa svojim igračima.

U općoj gužvi, jedan domaći navijač nešto je dobacio Agüeru. Nervozni Argentinac ga je udario šakom i onda ponovno krenuo prema njemu, ali su ga zadržali dijelom domaći igrači, a dijelom ostali navijači.

Za to vrijeme su revoltirani Cityjevi navijači također pokušali utrčati u teren. U trenutku se oko njih stvorila policija, palo je nekoliko udaraca, a onda su gostujući navijači odnekud dovukli reklame i bacili ih na policiju.

Kazne će sigurno biti drastične. Wigan će biti teško kažnjen zbog utrčavanja gledatelja na teren, a za ponašanje kakvo je demonstrirao Agüero u engleskom nogometu se dobiva najmanje pet utakmica kazne.

Pročitajte više