Kapetan Osijeka u kladionici uoči utakmice s Rijekom: Vida, na koga si uplatio?



DOMAGOJ VIDA uplatio je listić u kladionici uoči subotnjeg susreta svog Osijeka i Rijeke u Gradskom vrtu.

Mladi kapetan osječkog prvoligaša, za kojeg se otimaju Porto, Leverkusen i dortmundska Borussija, poveo se za primjerom starijih kolega iz HNL-a  koji su već javno opominjani zbog klađenja. Život profesionalnih nogometaša pun je odricanja, ali kladionice su nešto što bi definitivno trebali izbjegavati, pogotovo u vrijeme kad se otkrivaju nove afere oko namještanja rezultata u europskim ligama.

Nije poznato je li Vida na svoj listić stavio i utakmicu Osijeka i Rijeke ili je listić uplatio rekreativno, igrajući parove iz "liga petice". U slučaju neobičnog rezultata u Gradskom vrtu, cijela bi priča mogla baciti novu sumnju u namještanje utakmica u Hrvatskoj. Međutim, Vida nije jedini Osijekov prvotimac koji se bavi klađenjem. Prema svjedočenju njihovih sugrađana, Osijekovi nogometaši česti su gosti tamošnjih kladionica.

Otisne li se, uistinu, ovog ljeta u jedan od većih europskih klubova, mladi će Osječanin morati zaboraviti na ovaj hobi, jer se takve stvari u drugim klubovima ne toleriraju.

Pročitajte više