Kapetan Srbije: Ne znam što bih rekao

Foto: EPA

MAĐARSKA je u Beogradu pobijedila Srbiju 2:1 u četvrtom kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Bio je to dvoboj dviju vodećih momčadi skupine, koje su prije susreta dijelile prvo mjesto s po sedam bodova. Srbija je povela u desetoj minuti autogolom Attile Szalaija, no gosti su okrenuli u razmaku od dvije minute. Barnabas Varga zabio je u 34., a Willi Orban u 36. za slavlje Mađara.

Kapetan Srbije Dušan Tadić nakon utakmice dao je izjavu za Arenu Sport. "Teško je analizirati vruće glave. Dobro smo otvorili, poveli 1:0 i onda smo u dvije minute sve prosuli i jurili rezultat do kraja. Ne znam što bih rekao... Moramo analizirati i vidjeti što nije bilo dobro", rekao je Tadić.

Srbija nakon četiri kola ima sedam bodova, tri manje od vodeće Mađarske. Crna Gora je treća s pet bodova, dok Litva i Bugarska imaju po dva boda. Srpska reprezentacija u nedjelju gostuje u Litvi u sklopu šestoga kvalifikacijskog kola. "Nemam očekivanja. Moraš pobjeđivati ako se misliš plasirati na Europsko prvenstvo, to je jedini cilj", zaključio je Tadić.

Pročitajte više