Kapetan Varaždina oporavio se od teške ozljede i ponovo zaigrao nogomet

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

IGOR POSTONJSKI je nakon šest mjeseci ponovo zaigrao nogomet. Kapetan Varaždina vratio se na teren u prijateljskoj utakmici protiv Jaruna, u kojoj je dobio 45 minuta. Varaždin je u toj utakmici pobijedio 2:1, ali i u trenutku krize dobio svog kapetana natrag.

Podsjetimo, Postonjski je igrao nogomet karijere za svoj Varaždin prošlog ljeta i spremao se za korak naprijed u karijeri. Na gostovanju kod Osijeka sredinom kolovoza vrijedni je veznjak teško stradao poslije duela s Mijom Caktašem. Igrala se 24. minuta kada je kapetan Varaždina istovremeno s Caktašem krenuo prema lopti.

Nakon toga je pao s napuknutom nogom, a Gradskim vrtom začuli su se bolni jauci. Postonjski je jecao od bolova, a oko njega su se svi hvatali za glavu. Neki na terenu nisu mogli ni gledati što mu se dogodilo. Prekid je trajao pet minuta, da bi ga s terena odvezla Hitna pomoć.

"Vjerojatno je to bilo zapisano, moralo se dogoditi"

"Kod tog udarca osjetio sam takvu bol, kao da vam netko čupa kosti. Vidim da noga visi, kad sam probao dodirnuti rukom, to je bilo gotovo... Znao sam da je puklo. Ne možete se tada kontrolirati. Svi govore da se opustite i probate disati duboko. Ali ne ide.

Nikad u životu nisam osjetio takvu bol. Pitao sam se zašto sad, zašto meni, kad igramo super. Mene je krenulo donekle dobro, prvih 10-15 minuta u Hitnoj, sve do bolnice, to mi je prolazilo kroz glavu. Vjerojatno je negdje nešto zapisano i to se mora dogoditi", rekao je tad Postonjski u intervjuu za Index.

 

Pročitajte više