Karađole: Nećemo tužiti Hajduka, to su naši prijatelji i večeras navijamo za njih

IVICA Kalinić večeras će sjediti na klupi Hajduka u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv slovačke Žiline. Dojučerašnji trener Šibenika svojim je prelaskom na Poljud izazvao buru nezadovoljstva u svom dojučerašnjem klubu.

Tim povodom kontaktirali smo direktora momčadi sa Šubićevca Marka Karađolu koji o svemu kaže: "Mi i dalje inzistiramo da Hajduk plati jednogodišnji iznos Kalinićeva ugovora koji iznosi 55 tisuća eura. Znate, propisi HNS-a kažu da se klub u ovakvim situacijama mora pismeno obavijestiti, a Hajduk ni s kim od nas nije razgovarao", odrješito je u razgovor za Index krenuo Karađole.

Na upit o eventualnoj tužbi Šibenika protiv Hajduka s obzirom na Kalinićevo vođenje momčadi u večerašnjem dvoboju Karađole: "Nećemo podizati tužbu protiv Hajduka, ne daj Bože. Hajduk je klub Dalmacije, a mi smo Dalmatinci i večeras smo svim srcem uz Hajduka, želimo mu pobjedu protiv Žiline. Da ja nešto kažem protiv Hajduka to bi bilo isto kao da govorim protiv svoje djece ili članova obitelji. Ali isto tako činjenica je da u ovom slučaju nisu postupili korektno."

"Zec sigurno neće u Hajduk, a vjerojatnost da ostane u Šibeniku iznosi pet posto"

Odmah po predstavljanju Kalinića u Splitu su krenule priče kako bi za njim 60-ak kilometara južnije trebao krenuti i Ermin Zec: "Mogu vam reći kako on sigurno neće prijeći u Hajduk", ispalio je simpatični direktor Šibenika objasnivši potom svoje riječi:

"Vjerojatnost da Zec ostane u Šibeniku u ovom trenutku je pet posto. Mi sada radimo istu stvar kao i Hajduk s Nikolom Kalinićem i Portsmouthovom ponudom - u džepu imamo ponudu koja zadovoljava sve strane, ali pričekat ćemo još poneki dan ne bi li poput Splićana uprihodovali poneki euro više."

Na kraju je Karađole osjetio potrebu istaknuti: "Ivica Kalinić je moj veliki prijatelj, dugo se znamo i ništa neće poremetiti to prijateljstvo, ali samo želim reći kako je trebao sazvati vodstvo našeg kluba i obavijestiti nas. Glede Šibenika, nama se može desiti i ovo i ono, ali upamtite - nitko neće pokoriti Krešimirov grad.

Pročitajte više