Karoglan: Nisam bio zadovoljan Benrahouom i njegovim treningom. To sam mu i rekao

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HAJDUK je u susretu 26. kola SuperSport HNL-a pobijedio Goricu u gostima 3:0. Splićani su slavili golovima Marka Livaje u 22., Yassinea Benrahoua u 31. te Rokasa Pukštasa u 42. minuti. Hajduk je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto, barem do sutrašnjeg derbija između Rijeke i Osijeka.

Nakon utakmice novinarima se obratio Mislav Karoglan koji je naročito pohvalio igru veznjaka Hajduka: "Mislim da smo jako dobro ušli u prvo poluvrijeme. Ovo je bila utakmica s manje stresa. U drugom poluvremenu smo bili malo lošiji, ali sve u svemu ne želim biti prekritičan. Zadovoljan sam rezultatom.

Krovinović već neko vrijeme igra odlično. On je nositelj Hajduka i tako treba nastaviti. Bez kvalitetnog veznog reda ne možemo ništa. O formi njega i Sigura ovisi mnogo toga. Momci moraju povući pogotovo sada kad nema Žapera. Tu smo dosta tanki, dok smo na nekim pozicijama preduboki, kao što su, recimo, krilne pozicije."

"Nisam bio zadovoljan njim i njegovim treningom"

Yassine Benrahou danas je upisao gol i asistenciju nakon sapunice s brisanjem fotografija vezanih uz Hajduk sa svog Instagrama: "Benrahou je danas krenuo od prve minute i bio jako dobar. Nisam bio zadovoljan njim i njegovim treningom. To sam mu kroz protekla dva tjedna i rekao. Igračima svaku akciju na treningu treba vikati 'start!' Dobio je priliku, treba ovako nastaviti."

Karoglan je komentirao i Niku Sigura: "Sigura ne bih želio previše hvaliti. To je jedan vrhunski talent i jedan specifičan karakter. Pred njim su velike stvari."

"Laszlo je dobio udarac i danas nije mogao igrati"

Za kraj je najavio buduće izazove, Hajduk čekaju dvije domaće utakmice u nizu: "Teško je reći. Liga je puna teških utakmica. Moramo uvijek biti na nivou, danas smo u prvom poluvremenu bili takvi. Moramo produžiti ta dobra razdoblja, međutim to je proces. Neke stvari nam ne idu u prilog. Sinoć na treningu Laszlo je dobio udarac i danas nije mogao igrati.

Igramo bolje vani nego kod kuće. Nismo izgubili utakmicu vani jako dugo, ne pričam samo o mom razdoblju na klupi. Tražimo određene razloge zašto nismo tako dobri i kući. Da znam koji su razlozi, rekao bih. Trebamo biti bolji i na treningu i u životu, onda ti se to vrati."

 

Pročitajte više