Karoglan: Obećavam da ćete imati jako dobrog trenera u nastavku sezone

Foto: MIroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je u 16. kolu Supersport HNL-a na Poljudu pobijedio Osijek 3:1. Za Hajduk su strijelci bili Sahiti u 10., Livaja iz penala u 69. minuti te Mlakar u 79. minuti. Za Osijek je zabio Leovac u 45. minuti. Ovom je pobjedom drugoplasirani Hajduk napravio razliku od sedam bodova ispred trećeplasiranog Osijeka. Hajduk je pobijedio Osijek doma nakon dvije godine i dva mjeseca.

Trener Hajduka Mislav Karoglan nakon utakmice na konferenciji za medije dobio je pitanje je li njegova pozicija na klupi Hajduka učvršćena nakon ove pobjede. "Nije. Mogu vam obećati da ćete imati jako dobrog trenera u nastavku sezone", odgovorio je Karoglan.

Ždralovi su sad prioritet

"Svaki tjedan, svaka utakmica je finale. To je život u Hajduku. Čestitao bih igračima, ovo je dobar poticaj da za tri dana budemo na nivou. Moram pogledati utakmicu za detaljniju analizu. Hajduk mora ostati na zemlji i kopati svaku utakmicu, ponizno i skromno, i da momčad smanji oscilacije", rekao je Karoglan te naglasio da mu je prioritet Kup utakmica protiv Ždralova.

Biuk je dobio odmor

"Sahiti ima veliki prostor za napredak, u smislu nekih odluka. Od svih se najbrže uključuje nakon izgubljene lopte. Za mene je on potencijal za velike klubove, Njemačka ili Italija. Biuka nije bilo jer sam htio imati ljevaka, ali Stipe je dobio lagani odmor. On je za mene i dalje najveći potencijal", objasnio je Karoglan.

Rezultati dobri, igra - baš i ne

Karoglan je stigao u Hajduk nakon odlaska Vladasa Dambrauskasa sredinom rujna ove godine. Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić nedavno je izjavio i da je Dambrauskasu trebao dati otkaz odmah nakon što je izgubio u Superkupu. Karoglanovi rezultati su dobri.

Nakon osam utakmica nema niti jedan poraz, tek dva remija, a na Poljudu je ostvario šestu pobjedu. Ipak, igra Hajduka nije bila na visokoj razini. Provukli su se Splićani u posljednjim trenucima utakmica protiv Varaždina i Gorice, a prije Osijeka su bez Marka Livaje razočaravajuće remizirali s Lokomotivom u Kranjčevićevoj.  

 

Pročitajte više