Karoglana pitali o Torcidinoj objavi o Mariću. Odgovorio glasnogovornik Hajduka

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK u subotu na Poljudu u 25. kolu SuperSport HNL-a igra protiv Istre od 17:10. Istra je na Poljudu u prvom dijelu sezone šokirala Hajduk i golom Lisice pobijedila 0:1. Novi međusobni susret najavio je trener Hajduka Mislav Karoglan na konferenciji za medije.

"Moramo se fokusirati na nas i na stvari koje se događaju oko nas. Moramo staviti fokus na nogomet i poboljšati igru. Na druge stvari ne možemo utjecati. Istra je dobra ekipa, pitanje je bilo kad će proigrati. Hajduk nije pobijedio tri utakmice zaredom Istru doma. Moramo pobijediti", rekao je Karoglan u uvodu presice.

"Kako očekujete da će proći utakmica s Istrom s obzirom na situaciju s Brunom Marićem i situacijom koja je nastala oko svega toga? Izašla je nekakva snimka s njegovom odrubljenom glavom. Imate li neku poruku za navijače?" pitao je novinar, a ubacio se Božo Pavković, glasnogovornik Hajduka:

"Nemamo. Nećemo to komentirati, držimo se samo utakmice, znate i sami. Pratite ove press-konferencije, takve stvari koje se ne tiču same utakmice nećemo komentirati. Može sljedeće pitanje." 

Objava nestala s Fejsa

Podsjetimo, Torcida je prije dva dana objavila fotografiju transparenta iz 2019. godine na kojoj je prikazana odsječena glava Brune Marića, tada šefa hrvatskih sudaca koji je u međuvremenu dao ostavku. Ispod glave piše "Nema milosti!". Objava je u međuvremenu obrisana.

"Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama. Vi ste gnojni čir hrvatskog nogometa koji zaudara, ma koliko god se, s medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po tko zna koji put, unatoč svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela", objavila je Torcida. Uz objavu stoji slika transparenta s odsječenom glavom Brune Marića.

Pročitajte više