HNL

Kastel: Vrijedan bod za samopouzdanje, neki moji igrači nisu igrali sedam mjeseci

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

TRENER Varaždina Zoran Kastel zadovoljan je bodom koji je njegova momčad osvojila u gostima protiv Osijeka (1:1) u 32. kolu HNL-a.

Za Osijek je poentirao Ramon Mierez, a za Varaždin Jorge Obregon. Domaćin je u 99. minuti promašio penal koji je šutirao argentinski napadač. 

"Borit ćemo se za ostanak dok god imamo šanse"

Momčad Nenada Bjelice se ovakvim rezultatom još više udaljila od titule, dok je Varaždinu ovo vrlo važan bod u borbi za ostanak.

"Vrijedan bod dečkima za samopouzdanje. Slijedi nam utakmica s Hajdukom i borit ćemo se za ostanak dok god imamo šanse. Očekivali smo kvalitetan i organiziran Osijek. Pokušali smo spriječiti te ubačaje sa strane i uspjeli smo u tome tijekom igre, ali ne i u prekidima. Imali su puno kornera gdje su dominantni i moćni. Mi smo imali problema sa sastavljanjem momčadi, moramo im čestitati, ima nekih koji nisu igrali sedam, osam mjeseci do danas", kazao je Kastel.

Osijek je sada ostao na velikih šest bodova zaostatka iza Dinama uz utakmicu više. Do kraja prvenstva ostala su još samo četiri kola te je Dinamo gotovo pa osigurao naslov. Varaždin je izborio važan bod u borbi za ostanak te je osmi s bodom više od Lokomotive i dva boda više od Istre.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više