TRANSFERI

Katalonski radio: Barcelona dovodi veznjaka od 80 milijuna i šalje ga na posudbu

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED već mjesecima pokušava dovesti Brunu Fernandesa iz lisabonskog Sportinga, ali sada se čini da će im ga Barcelona ukrasti ispred nosa, piše Katalonski radio. 

Ipak, ovaj transfer poseban je po tome što bi Barcelona trebala dovesti Fernandesa za 80 milijuna eura i odmah ga poslati na posudbu u Valenciju do kraja sezone. U drugom smjeru trebao bi doći napadač Rodrigo.

Barcelona već neko vrijeme traži napadača i sada ovim okolnim putem želi dovesti Rodriga kao rješenje do kraja sezone te onda na ljeto revidirati situaciju i odlučiti što dalje.

Odšteta za Fernandesa bit će isplaćena u nekoliko rata, a on bi se nakon posudbe svakako trebao vratiti u Barcelona, posudba funkcionira kao usluga za lakši dogovor s Valencijom oko Rodriga. 

Fernandes je u posljednje dvije sezone zabio čak 48 pogodaka za lisabonski Sporting i namjestio 38, a time se ne može pohvaliti nijedan drugi igrač koji igra njegovu poziciju. Ove sezone je također ubojit, u 25 nastupa je postigao 15 golova i dodao 13 asistencija.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.