Katalonski Sport: Nemoguće je ovako pobijediti Real, pogledajte kako ga suci guraju

Screenshot (Youtube)

NOGOMETAŠI Real Madrida pobijedili su s 1:0 (0:0) na gostovanju kod Athletic Bilbaa u prvoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola španjolskog prvenstva.

Strijelac za 23. ovosezonsku pobjedu bio je kapetan Reala Sergio Ramos, koji je u 73. minuti realizirao kazneni udarac dosuđen nakon prekršaja nad Marcelom. Sudac Gonzalez pokazao je na bijelu točku nakon intervencije iz VAR sobe, nakon što je vidio da je Dani Garcia nagazio Marcela u kaznenom prostoru.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku penala za Real možete pogledati OVDJE.

Ovom pobjedom Kraljevski klub je stvorio sedam bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom, koja će u večernjem terminu od 22 sata gostovati kod Villarreala.

Međutim, ni ova pobjeda Reala nije prošla bez kontroverzi. Katalonski mediji su nakon utakmice osuli paljbu po sucima, koji po njima protežiraju Real i guraju ga prema naslovu prvaka.

Naime, samo dvije minute nakon što je sudac zbog gaženja Marcela svirao penal za Real, slična se situacija dogodila u kaznenom prostoru Madriđana. Sergio Ramos je vidljivo nagazio na nogu Raula Garcije, ali ovaj put se nitko iz VAR sobe nije javio.

"Nemoguće je ovako pobijediti Real jer ga je VAR opet pogurao prema tituli", piše katalonski Sport nakon utakmice u Bilbau.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Ramosova gaženja možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više