KEK PRVI PUT NAPAO UPRAVU "S ovim igračima ne možemo igrati ni Europsku ligu!"

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

RIJEKIN trener Matjaž Kek (55) nije skrivao razočaranje nakon poraza od Olympiakosa 1:0 u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka. Njegova momčad je večeras imala jako puno prilika da pobijedi renomiranog protivnika, ali je previše toga promašila i Grci su ih kaznili u 25. minuti.

"U Pireju smo imali sreće. Danas smo igrali kvalitetno, ali smo primili gol iz greške. Protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse. Karakter moje momčadi nije nikad bio upitan", rekao je Kek koji će s Rijekom jesen provesti u Europskoj ligi.

"S ovim kadrom će to biti nemoguće. Nedostajao nam je igrač ili dva da bismo se mogli ozbiljno suprotstaviti Olympiakosu. Napravili smo neke pogreške i prije sezone. Ako želiš rezultat, moraš imati nekakav sustav koji se stvara prije sezone. Moraš se organizirati i pripremiti. Čestitam Mariboru. Nije stvar u novcu, sve se može, samo se treba dobro posložiti. Ovo više nije moj posao, nego posao kancelarija", poslao je Kek jasnu poruku Rijekinoj upravi koju je prvi put u četiri godine otvoreno napao.

Rijeka je ovog ljeta ostala bez Andrijaševića i Bezjaka, a uoči dvije najvažnije utakmice u klupskoj povijesti otišao je Ristovski. Slovenac je dosad sve držao u sebi, a bit će zanimljivo kako će uprava reagirati nakon ovakvih njegovih izjava. Koje su potpuno utemeljene...

Pročitajte više