UFC

Khabib je jednom umalo predao borbu. "Samo jedna stvar ga je spasila od spavanja"

Screenshot (Youtube)

RAFAEL DOS ANJOS, bivši UFC-ov prvak, prisjetio se borbe s Khabibom Nurmagomedovim iz 2014. godine.

Dos Anjos je uoči te borbe imao pet pobjeda u nizu, a Khabib je bio na omjeru 21-0, od čega 5-0 u UFC-u. Neporaženi Dagestanac slavio je jednoglasnom odlukom sudaca, ali je u jednom trenutku borbe bio blizu poraza.

Brazilac je Khabiba uhvatio u giljotinu i činilo se kako Khabib kreće tapkati da preda borbu. Međutim, uspio se izvući, a te situacije na Instagramu se prisjetio Dos Anjos i poručio kako je spreman čekati Khabiba ako se Dagestanac odluči vratiti iz mirovine u koju je otišao nakon 29. pobjede u karijeri.

"Khabib je rekao da nije zainteresiran za meč s Conorom i Dustinom jer je obojicu ugušio. Mene nije. Ustvari, ja sam njega natjerao na hrkanje sve dok ga proklizavanje rebara nije spasilo od spavanja. Pošteno me pobijedio, ali nitko nije došao bliže od mene da zaustavi prvaka. Moj je plan bio takav da pobijedim njegovog brata i ponovno napadnem taj vrat, ali mi je taj plan propao zbog stvari koje nisu bile pod mojom kontrolom. Nastavit ću oštriti svoje alate da budem spreman ako se odluči vratiti i ako izabere mene", napisao je Dos Anjos kojeg je jedino Khabib pobijedio od 2012. do 2016. godine te objavio snimku situacije.

Jučer je Khabib objavio da bi za 100 milijuna dolara mogao razmisliti o povratku borbama, ali i da se više ne bi borio protiv Conora McGregora i Poiriera.

Pročitajte više