Khabib: Mozak mi radi dobro, znam da je UFC pomogao McGregoru da me napadne

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRVAK lake kategorije UFC-a Khabib Nurmagomedov ponovno je govorio o problemima koje ima s Conorom McGregorom, kojeg je pobijedio u povijesnoj borbi. On je poslije slavlja nad Ircem preskočio ogradu i obračunao se s njegovim timom, a sve zbog osvete jer je McGregor prije nekoliko mjeseci napao autobus u kojem je on bio sa svojom ekipom.

Nurmagomedov tvrdi da je taj napad bio isplaniran te da je u svemu sudjelovao i UFC.

"U svim drugim situacijama sam bio sa svojih 20-ak ljudi, ali za taj medijski dan sam dobio upute da idem sam, no u konačnici mi je dopušteno da povedem samo menadžera i jednog člana tima. Kada pogledam unatrag, tu ima puno pitanja na koje nemam odgovore. Jesu li sve to namjerno učinili? Moje je mišljenje da je napad na autobus bio organiziran uz pomoć UFC-a. Ne mogu ih optuživati sa stopostotnom sigurnošću, ali bih rekao da sam 70 posto uvjeren u to. Tada sam htio izaći van i to su u svojim intervjuima potvrdili svi borci i menadžeri iz autobusa", ispričao je Nurmagomedov.

Prvak se nije tu zaustavio, naprotiv.

"Sve se dogodilo unutar maksimalno dvije minute. On je tamo stigao sa svojim kamerama i PR ekipom. Postoji tu još jedna bitna činjenica – Barclays Centar je jako velika arena, dvorana za 20 tisuća ljudi, ali on je točno znao gdje se nalazimo. Kako? I kako je ušao s grupom od 20-30 ljudi? Ma dajte… McGregor nije imao ništa s tim danom, ali je doveden do lifta koji je vodio do mjesta s autobusom? Ja sam sportaš, ali sam i dobro educiran. Moj mozak radi poprilično dobro nakon 15 godina koliko se bavim borbom. Nisam u tom razdoblju primio puno udaraca u glavu tako da još uvijek imam mozak", zaključio je. 

Na kraju je McGregor dobio što je tražio, ali na borilištu. 

Pročitajte više