KIKBOKS

Plazibat prvaku svijeta: Glupi Hrvat dolazi po tebe. Razbio sam ti prijatelja

Foto: Glory Kickboxing

ANTONIO PLAZIBAT, najbolji hrvatski kikboksač i trenutno prvorangirani borac Gloryja, najbolje svjetske organizacije, iza sebe ima pobjedu karijere. U listopadu prošle godine nokautirao je legendarnog Rumunja Benjamina Adegbuyija i promovirao se u jednog od najvećih favorita za napad za pojas.

Taj pojas već osam godina drži Rico Verhoeven, sjajni nizozemski kikboksač, a titulu je obranio čak deset puta. Glory je u javnost pustio video na kojem se vidi kako Verhoeven uoči meča između Plazibata i Adegbuyija,priča s rumunjskim borcem.

"Ovaj tip se bori glupo, baca jake udarce stalno. Ti se pametnije boriš. Ti si jako dobar, puno bolji od njega. Trebaš to pokazati", rekao je prvak Rumunju, barem u dijelu koji su kamere ulovile. Nije trebalo dugo čekati da Plazibat, poznat kao beskompromisni borac bez dlake na jeziku, odgovori.

''Hej, Rico. Dolazim po tebe i imat ću istu taktiku s kojom sam išao na Adegbuyija, samo ću bacati glupe i jake udarce. Ne moraš se brinuti oko drugih stvari jer to je jedino što ću raditi. Samo ću te pitati, kako je tvoj prijatelj prošao s mojom glupom taktikom?

Nadam se da ćeš mi pokazati novu razinu kikboksa, isto kako mi je Adegbuyi pokazao. Ne trebaš se brinuti, glupi Hrvat dolazi po tebe'', rekao je na svojem Instagram Storyju. Meč između prvaka i hrvatskog borca i dosad je bio opcija, a nema sumnje da će nove tenzije samo podići interes za njega.

Pročitajte više