Kimmich o otkazima Kahnu i Salihamidžiću: Bayern je mogao pričekati dva-tri dana

Foto: EPA

DIREKTOR Bayerna Oliver Kahn i sportski direktor Hasan Salihamidžić dobili su otkaz u Bayernu, i to prije no što je sezona službeno završila zadnjim kolom u kojem su Bavarci stigli do novog naslova prvaka Bundeslige. Joshua Kimmich, jedan od najboljih igrača Bayerna, zbog tog poteza kritizirao je vodstvo kluba.

"Ne, nisam znao da će dobiti otkaz. Iznenadilo nas je što se tako nešto dogodilo na dan proslave titule prvaka. Neovisno o tome mislite li da je to dobra ili loša odluka, klub je mogao pričekati dva-tri dana s objavom. Ne želim ocijeniti je li odluka dobra ili loša, ali čudno je osvojiti Bundesligu u takvoj završnici i onda dobiti takvu vijest. Osjećaji su pomiješani", rekao je 28-godišnji njemački reprezentativac, koji na ponovljeno pitanje nije želio odgovoriti jesu li po njemu otkazi dobre odluke.

Bayern u drami osvojio Bundesligu

Podsjetimo, Bayern je u zadnjem kolu pobijedio Köln 1:2, dok je Borussia Dortmund remizirala s Mainzom 2:2 i tako propustila prekinuti niz glavnog njemačkog konkurenta. Titula nije spasila Kahna i Salihamidžića. Bivši bosanskohercegovački nogometaš bio je na stadionu i pratio kako Bayern ipak dolazi do prvog mjesta, dok su Kahnu zabranili dolazak. 

"Kahnu su u petak Uli Hoeneß i Herbert Hainer rekli da će dobiti otkaz. Potpuno je poludio! To je razlog zašto mu je zabranjeno putovanje na utakmicu u Köln", objavio je Bild navodni razlog zabrane.  

Pročitajte više