LIGA PRVAKA

Klopp: Ovo je sramotno, nisam ja tu da dajem naslove za novine

Foto: Screenshot

LIVERPOOL će danas s početkom u 21 sat gostovati kod Napolija u utakmici prvog kola skupine A Lige prvaka. Susret je na konferenciji za medije najavljivao menadžer Liverpoolove momčadi Jürgen Klopp kad je dobio pitanje koje ga je razljutilo. Novinar je Kloppa, koji se dotad smijao, pitao smatra li Napulj opasnim gradom, a svoje pitanje obrazložio napisanim na društvenim mrežama engleskog kluba s kojih se navijače upozorava na oprez.

Kloppovo lice odmah se promijenilo, uozbiljio se i odgovorio:

"Ovo je sramotno pitanje, vjerojatno želite izvući nešto za naslov svog teksta. Ja to ne mogu shvatiti. Jeste li Vi iz Napulja? Smatrate li Vi da je grad opasan? Ja ne bih znao, ne živim ovdje. Idem u hotel i zaštićen sam ovdje, a Vi mene pitate što ja mislim o Napulju."

"Rado bih otišao u hotel"

"Točno znate na što se misli, ako jedna navijačka skupina sretne drugu, nešto se može dogoditi. To nema nikakve veze s gradom. Ne shvaćam. Nisam ja ovdje da bih Vama stvarao naslove, a Vi, ako ne znate što biste pitali, nema problema. Iskreno, rado bih otišao u hotel i koncentrirao se na utakmicu. A zbog pitanja mi se čini da ne znate što biste me o tome pitali", dodao je.

Potom je Klopp prepustio prevoditelju da njegove riječi prevede na talijanski. Kad je on to počeo raditi, uz osmijeh mu je Klopp poručio da mora to agresivnije izreći.

 

Pročitajte više