Kohorta nezadovoljna stanjem u Osijeku: Lopovi, gdje je novac od prodaje Vide? Jebo vas Glavaš



OPSADNO stanje vladalo je sinoć ispred osječkog Gradskog vrta nakon završetka utakmice u kojoj je domaći Osijek uzeo mršavi bod protiv zagrebačke Lokomotive.

Bez pobjede, tri boda nakon četiri kola i tek 12. mjesto na ljestvici koje Osijek svrstava u zonu ispadanja, među pet najlošijih ekipa HNL-a, uzburkali su strasti kohortaša.

Nakon završetka utakmice navijači Osijeka blokirali su izlaz igračima te zatražili promptne ostavke direktora kluba Mile Dumančića i trenera Tomislava Steinbrucknera. Pokušao ih je smiriti njihov ljubimac, povratnik iz Hajduka Ivo Smoje, no nije uspio, dapače, dobio je svoju porciju uvreda.

"Lopovi, gdje je novac od prodaje Vide? Jebo vas Glavaš" odjekivalo je parkiralištem Gradskog vrta. Ipak, na kraju stvar je smirila interventna policija koja je rastjerala razjarene kohortaše.

Već dulje vrijeme u Osijeku vlada nezadovoljstvo zbog načina na koji se vodi NK Osijek. Navijačima se mažu oči lažnim obećanjima, no na kraju sezone praznih srca postaju svjesni surove realnosti u kojoj se već 10 godina nalazi osječki prvoligaš. Takav proglas izdala je udruga građana Kohorta Osijek u vezi sa stanjem u klubu prije nekih 20-ak dana. Od tada ništa novo te je očito autorima proglasa dozlogrdilo pa su odlučili uzeti stvar u svoje ruke.

Pročitajte više