Kohorta u znak prosvjeda zbog loših rezultata napustila tribinu prije kraja utakmice

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

OSIJEK i Dinamo odigrali su 1:1  na Opus Areni u derbiju 25. kola SuperSport HNL-a, a domaća navijačka skupina Kohorta prije kraja susreta napustila je tribine najmodernijeg hrvatskog stadiona. Bio je to znak prosvjeda zbog slabih rezultata sastava trenera Zorana Zekića.

Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a bod Dinamu osigurao je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Momčad trenera Sergeja Jakirovića u posljednjim trenucima izbjegla je poraz i sada ima 48 bodova, četiri manje od drugog Hajduka, uz utakmicu manje. Rijeka je vodeća s 53 boda.

Kohorta nakon ispadanja iz Kupa presrela autobus Osijeka, a protiv Dinama je ranije napustila stadion

Zekićeva momčad nalazi se na četvrtome mjestu s 36 bodova. Remi s Dinamom dogodio se nakon što su protekli tjedan u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa izgubili od Lokomotive (1:0). Navijači osječkog kluba nakon ispadanja iz Kupa bili su jako nezadovoljni, do te mjere da su presreli autobus kluba na autocesti.

Članovi navijačke skupine Kohorta su treneru i igračima poručili kako očekuju bolje igre u nastavku prvenstva, a potom su preuranjenim odlaskom s Opus Arene poslali novu poruku.

Pročitajte više