HNL

Kopić komentirao dolazak Boysa na Dinamov trening pa otkrio što traži protiv Hajduka

Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO u nedjelju od 17:30 igra najveći HNL derbi protiv Hajduka na Maksimiru. Ovoga tjedna hrvatski je prvak promijenio trenera. Umjesto Damira Krznara, na klupu je sjeo bivši Hajdukov trener Željko Kopić, dojučerašnji voditelj Dinamove škole nogometa.

Kopić će debitirati baš u derbiju protiv bivšeg kluba.

"Prva pa derbi. Velik izazov za mene kao trenera, ali i za sve igrače i klub. Zadovoljan sam kako su dečki reagirali, odradili su kvalitetne treninge, napravili dobru pripremu i puni motiva i pozitivne energije iščekujemo utakmicu."

Na Dinamov današnji trening došli su i navijači, koji su tražili veću borbenost igrača.

"Lijepa gesta navijača, još jedan dodatan motiv. Vjerujem da ni na utakmici njihova podrška neće izostati i da će nam to biti vjetar u leđa, dodatni impuls našim igračima", kaže Kopić.

"Pripremamo se za pobjedu"

Dinamov novi trener najavljuje pobjedu.

"Dinamov cilj uvijek je pobjeda, tako se pripremamo. Svaka je utakmica specifična, može otići na jedan ili drugi smjer, ali na nama je da se što kvalitetnije pripremimo i napravimo sve što je u našoj moći za pobjedu."

Potom je Kopić pričao o Hajduku.

"Poštujem Hajduk kao instituciju, pod novim trenerom se diže, ima princip igre kojega se drži. Dolazi motiviran s četiri pobjede u nizu, ali na nama je da se postavimo na pravi način, odigramo pravu utakmicu i na svom terenu. Vjerujem da ćemo to napraviti pred velikim brojem naših navijača, napravit ćemo sve da taj derbi dobijemo."

Pročitajte više