Kosovski reprezentativac slavio ulazak u Premier ligu. Konobarici ostavio 10.000 eura

Foto: Profimedia

BURNLEY će sljedeće sezone opet igrati u Premier ligi nakon što je lani ispao nakon šest godina među engleskom elitom. Momčad Vincenta Kompanyja ekspresno je osigurala povratak, a to je učinila čak sedam kola prije kraja i rasterećeno čeka kraj sezone. 

I dok Kompany i njegovi suradnici razmišljaju koga sve žele dovesti kako im se opet ne bi dogodilo ispadanje, Burnleyjevi igrači slave povratak. Posebno se opustio golman Arijanet Murić.

Bild je objavio priču kako je 24-godišnji kosovski reprezentativac organizirao veliko slavlje u Munchenu na koje je pozvao prijatelje i neke suigrače. Oni su tulumarili u jednom klubu u centru grada, a nakon raskalašene večeri Murić je platio račun od 36.000 eura pri čemu je konobarici, koja je njega i njegovo društvo služila cijelu noć, ostavio nevjerojatnih 10.000 eura napojnice.

Pristojni i dobri gosti

Murić i društvo su, između ostalog, popili 40 boca Dom Perignona, od kojih deset specijalne edicije koje su stajale po 585 eura. Po odlasku iz kluba, Murić je platio rundu i svim gostima u klubu i onda otišao dalje u noć.

"Bili su jako pristojni, odlično su se zabavljali i napravili su super atmosferu u klubu osobito nakon što su svima platili piće. Znala sam dobiti visoke napojnice, ali nikad ovoliku", rekla je za Bild konobarica Chantal koja je napojnicu podijelila sa svim kolegama u klubu, a sebi je kupila psića kojeg je, kaže, oduvijek željela.

Pročitajte više