Kovač izgubio pa poludio na presici: "Nećete me uvući u te rasprave"

Foto: EPA-EFE

WOLFSBURG je u 26. kolu Bundeslige izgubio kod kuće od Augsburga 3:1 i nastavio katastrofalan niz od 11 utakmica bez pobjede. Momčad Nike Kovača, koji je pred otkazom, čak je i povela 1:0 golom Wimmera u 9. minuti, ali je on u 45. dobio crveni karton. Augsburg je do poluvremena izjednačio da bi s dva gola Kristijana Jakića u nastavku došao do pobjede.

Njemački novinari tjednima kritiziraju Kovača, a kritikama se pridružio i bivši Wolfsburgov napadač Max Kruse. On je u svojem podkastu napao Kovača i rekao da hrvatski trener ima katastrofalan karakter. Rekao je da sa sadašnjim igračima Wolfsburga u WhatsApp grupi komentira Kovačev rad te da su njegovi igrači nezadovoljni.

Novinari su Kovača na press konferenciji nakon utakmice pitali za komentar Kruseovih izjava na što se Kovač ustao od stola i želio napustiti dvoranu. No, ipak se vratio i ljutito je počeo odgovarati:

"Nećete me uvući u ovu raspravu. Nema smisla razgovarati o tome što je on rekao, a to ionako govori više o njemu nego o meni. Takve priče nisu dobre za društvo općenito niti za mlade ljude. Hvala i ugodnu večer".

Pročitajte više