TRANSFERI

Kovač ostaje bez zamjene za Robbena, Lille prihvatio Napolijevih 80 milijuna

Foto: EPA

PREDSJEDNIK Lillea Gerard Lopez dao je intervju za Tuttosport u kojem je priznao da je prihvatio ponudu Napolija od 80 milijuna eura za Nicolasa Pepea te da je sada sve na klubu i igraču. 

"Rafael Leao i Pepe? Primili smo puno poziva za njih. Bilo je puno ponuda za naše talentirane dečke. Jesu li na prodaju? Obećali smo Pepeu da ćemo ga prodati ovog ljeta. Kod Leaa je situacija drugačija, željeli smo ga zadržati, ali smo ipak odlučili da ćemo ga prodati jer smo primili još više ponuda nego za Pepea", rekao je Lopez pa dodao: 

"Napoli želi oba igrača, a ponudu za Pepea od 80 milijuna smo prihvatili. Sada je na Pepeu da odluči želi li ići tamo. U ponedjeljak se vraća s odmora i sredinom tjedna bismo trebali imati sve odgovore."

Podsjetimo, Bayern se već neko vrijeme muči s dovođenjem zamjena za Arjena Robbena i Francka Riberyja. Oni su nakon prošle sezone otišli iz kluba, a Kovač i Salihamidžić kao zamjenu za Robbena htjeli su dovesti upravo Pepea, ali ih je Napoli preduhitrio. Pepe je prošle sezone zabio 22 gola i upisao 11 asistencija u Ligue 1.

 

Pročitajte više