KRAH NAJSLAVNIJE TENISKE OBITELJI Tata Williams: "Uništila me, uzela mi je sve, čak i oružje, a živi s kriminalcem"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRAVA drama se događa u najslavnijoj teniskoj obitelji. Richard Williams (75) poslao je floridskim vlastima dokument u kojem optužuje svoju sadašnju, 37 godina mlađu suprugu Lakeishu da ga je ostavila zbog čovjeka kriminalne prošlosti, a da ga je i pritom opljačkala te mu je uzela sve što je posjedovao.
 
''Krivotvorila je moj potpis i prepisala je kuću na svoje ime. Uzela je i automobile. Ispraznila mi je račun, a uzela je čak i oružje iz kuće. Živi sad s nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, a koliko čujem, ima ozbiljnih problema s alkoholom'', tvrdi Richard Williams, koji je 37 godina mlađu suprugu oženio prije sedam godina, a s njom ima i petogodišnjeg sina.
 
Richard, koji se od majke Serene i Venus, Oracene Price, razveo 2002. godine, sad tvrdi kako Lakeishin način života ugrožava njihovog sina. Za očekivati je bilo da će suprotna strana odbaciti sve optužbe, pa je tako Lakeishina odvjetnica kazala kako su sve optužbe lažne.
 
''Da je to tako, to ćemo i dokazati na sudu. Richard pokušava izbjeći alimentaciju i plaćanje zbog razvoda - rekla je Sandy Becher, prenosi TMZ.
 
Serena Williams prije dva mjeseca objavila je da je trudna sa zaručnikom Alexisom Ohanianom, suosnivačem Reddita te da uzima pauzu od tenisa, a prema vlastitom priznanju, situacija u obitelji jako je pogodila i njezinu godinu dana stariju sestru Venus.
 

Pročitajte više