Nogomet

Kramarić je izdominirao protiv Bayerna. Najbolji je Hrvat proteklog vikenda

Foto: EPA

ANDREJ KRAMARIĆ je odigrao odličnu utakmicu u porazu Hoffenheima od Bayerna (4:1) te je bio najbolji hrvatski igrač u inozemstvu proteklog vikenda, prema podacima SofaScorea.

Kramarić u momčadi kola Bundeslige

Kramarić je u ovoj sezoni postigao 13 golova u 15 ligaških utakmica. Računajući sva natjecanja, hrvatski reprezentativac ima učinak od 18 golova u 20 utakmica.

Grafika: Sofascore za IndexSport

On je protiv Bayerna zabilježio četiri uspješna driblinga iz isto toliko pokušaja, imao je tri ključna dodavanja i tri udarca prema golu, a ukupno je ostvario 55 dodira s loptom. Prema SofaScoreu imao je ocjenu 8,1.

Kramarić je našao svoje mjesto i u najboljoj postavi Bundeslige za proteklo kolo.

Asistencije Vizingera i Sose, gol Rebića

Dario Vizinger je upisao asistenciju u pobjedi Wolfsbergera nad St. Pöltenom (2:0) u 15. kolu austrijske Bundeslige. Hrvatski napadač je za izvedbu u prošlom kolu dobio ocjenu 7,8.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Asistenciju je zabilježio i Borna Sosa koji je odigrao 58 minuta u domaćoj pobjedi Stuttgarta nad Mainzom (2:0).

Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret u trijumfu Chelseaja nad Burnleyjem (2:0) u 21. kolu Premiershipa i dobio je ocjenu 7,5.

Peto mjesto na listi najboljih hrvatskih nogometaša u inozemstvu proteklog vikenda zauzeo je Ante Rebić (ocjena 7,5) koji je postigao gol u pobjedi Milana nad Bolognom (2:1) u gostima.

Pročitajte više