TRANSFERI

Kramarićev menadžer: Krama je među najboljima u Europi. Rakitić bi mogao u Inter

Foto: Igor Kralj / Pixsell

KAO i svakog prijelaznog roka, hrvatski nogometaši jedni su od najtraženijih na tržištu. Tim povodom PassioneInter.com razgovarao je s menadžerom Vincenzom Cavaliereom, koji je govorio o Andreju Kramariću, čiji je agent, a kojeg je u prošlosti želio Inter, a sada se spominje kao moguće pojačanje Milana.

Brojni europski klubovi žele Kramarića, pa i Talijani

"Andrej je jedan od najboljih u Europi jer može igrati više uloga na terenu. Za njega je zainteresirano više klubova, od čega nekoliko iz Italije. Inter ga poznaje jako dobro. Također, u nogometu je sve moguće, mada je njemu jako dobro u Njemačkoj i fokusiran je na Hoffenheim. Kada se negdje osjećate kao kod kuće onda i ne morate tražiti nove destinacije", rekao je Cavaliere, ostavljajući otvoreno pitanje gdje bi mogao igrati Krama sljedeće sezone.

Kovačić veliki profesionalac i fantastičan igrač

Nakon toga je uslijedilo pitanje o Mateu Kovačiću, kojem je istekla posudba u Chelsea te se vratio u Real, a sve češće se spominje povratak u Inter gdje je igrao od 2013. do 2015. godine.

"Kada ste do 25. godine, poput njega, igrali za Inter, Real Madrid i Chelsea onda nema dvojbe o kakvom se igraču radi. On je veliki profesionalac i fantastičan igrač. Onda je jako dobro igrao u Inter s 18 godina, a možete tek zamisliti kako bi se uklopio danas", naglasio je menadžer. 


Šunjić ne zna odigrati loše

S Kovačića se prešlo na Ivana Šunjića. Talijanski mediji su pisali da Nerazzurri prate igrača Dinama...

"Ima jako zanimljivih igrača, a među njima je i Šunjić. Kod njega je interesantno da nikad ne igra loše, već na srednjoj ili visokoj razini. Konstantan je nogometaš i sigurno da ga s razlogom prate razni skauti i čelnici klubova".

Moguć je dolazak Rakitića u Inter

Dobro je poznato koliko je Inter pokušavao dovesti Luku Modrića iz Reala. Vršio je klub s Meazze pritisak na sve strane, ali je na kraju službeno najbolji nogometaš svijeta ostao u Madridu. Međutim, nakon toga je Inter prešao na Ivana Rakitića, od kojeg ne odustaje unatoč brojnim njegovim izjavama da ostaje u Barceloni.

Cavaliere tvrdi da je njegov dolazak kod Ivana Perišića i Marcela Brozovića moguć.

"Naravno da je moguć njegov transfer u Inter. Naravno, sve ovisi i od financijske situacije Intera, jer on ima veliku plaću u Barceloni. Čini mi se da Inter sada ima većih financijskih sredstava i da ga može priuštiti", zaključio je agent, uz poruku da je Inter napravio sjajan posao dovođenjem Antonija Contea za trenera, po njemu jednog od pet najboljih na svijetu u ovom trenutku. 
 

Embed from Getty Images

Pročitajte više