Kreće Jelavićeva borba: Moram još puno učiniti da zaslužim respekt navijača

Foto: AFP

NIKICA JELAVIĆ, koji je u subotu debitirao za Glasgow Rangers, kaže da priželjuje ostanak kolege napadača Kennyja Millera u klubu.

Rangersi su u subotu u 3. kolu škotskog Premiershipa na svom Ibroxu pobijedili St. Johnstone 2:1 preokrenuvši rezultat i zaostatak 1:0. U pobjedi prvaka sudjelovao je Jelavić, koji je debitirao za momčad Waltera Smitha ušavši u igru u 67. minuti umjesto Jamesa Beattieja.

Gol odluke zabio je Kenny Miller u 79. minuti. Bio je to njegov peti prvenstveni pogodak ove sezone. No, pitanje je hoće li Miller i dalje zabijati za Rangerse, jer je aktualno pitanje njegovog transfera u neki od engelskih klubova.

Jelavić priželjkuje njegov ostanak...

"Sjajno je igrati s tim momkom. Njemu ne treba stopostotna prilika da bi zabio gol. Treba mu samo jedan mali trenutak i on je već strijelac. Ne znam Kennyjevu situaciju, ali se nadam da ćemo i ubuduće igrati zajedno u napadu Rangersa", priča Jelavić.

Ulazak u igru 25-godišnjeg hrvatskog reprezentativca u njegovom prvom nastupu, nakon što je stigao iz bečkog Rapida uz odštetu od 4 milijuna funti, navijači na Ibroxu popratili su bučnim odobravanjem i ovacijama...

"Lijepo je bilo čuti reakciju navijača, ali moram se ja još puno dokazati da bih zavrijedio ovacije naših navijača. Odigrao sam 20-ak minuta, bilo je teško, ali vjerujem da ću u dresu Rangersa biti sve bolji i bolji. Ne znam koliko će mi vremena trebati da bih ovdje iskazao top formu, nadam se ne previše", prenosi Jelavićevu izjavu Evening Times.

"Ovdje se moraš boriti za svaku loptu 100 posto, to je za mene mala razlika u odnosu na ranije, ali doći će to na svoje mjesto. Bilo je lijepo participirati u subotnjoj utakmici koja je bila teška za nas. No, pokazali smo karakter i pobijedili, a to je najvažnije", zaključio je Jelavić.
 

Pročitajte više