HAJDUK SPLIT

Krovinović je drugi najtraženiji igrač svijeta na Transfermarktu. Evo tko je na čelu

Foto: HNK Hajduk

HAJDUK je danas predstavio Filipa Krovinovića kao novo veliko pojačanje. Veznjak je stigao iz Benfice za odštetu od 1.5 milijuna eura, a Hajduk ga je pokušao dovesti nekoliko sezona zaredom. Osim odštete, dogovoreno je i odigravanje prijateljske utakmice s portugalskim velikanom na Poljudu, ali u zasad još nedefiniranom terminu.

 

Pitanje je gdje će Krovinović igrati, ali nema sumnje kako je riječ o transferu koji je u HNL okvirima ogroman. Koliku je prašinu digao čak i na svjetskoj razini, svjedoči još jedan podatak. Filip Krovinović je danas drugi najtraženiji igrač na svijetu na Transfermarktu. Ispred njega je samo Marc Guehi, mladi engleski stoper bjelokošćanskog podrijetla koji je za 23 milijuna eura napustio Chelsea i stigao u Crystal Palace. 

"Napokon sam došao, jako sam sretan zbog toga, svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala vam na tome. Veselim se treninzima, utakmicama, primio sam zaista puno poruka od navijača Hajduka u proteklih mjesec dana. Bilo je tu stvarno prelijepih riječi, simpatičnih poruka, nastojao sam ih sve pročitati. Zaista sam sretan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo obećati da ću istom mjerom pokušati to vratiti na terenu", rekao je nakon potpisa.

Pročitajte više