hnl

Krznar: Nadvisili smo sami sebe. Pokazali smo nevjerojatnu želju i volju

Foto: Pixsell

DINAMO je u derbiju 33. kola HNL razbio Rijeku ja Rujevici 5:1 i tako osigurao 22. naslov prvaka tri kola prije kraja.

Rijeka je povela već nakon 20 sekundi golom Menala, Dinamo je u 42. minuti izjednačio autogolom Galovića, da bi u nastavku potpuno pomeo domaćine. U 48. minuti Mišić je krasnim udarcem zabio za 2:1, Capan je u sljedećem napadu također zabio autogol, a do kraja je zabio Oršić u 68., dok je treći autogol na utakmici bio  djelo Vukčevića dvije minute prije kraja.

"Usprkos primljenom golu, bili smo u fokusu od prve minute. Nije nas opterećivao rezultat i naslov prvaka, nego samo naša izvedba. Bili smo dobri, kontrolirali smo susret i vjerovali smo da možemo okrenuti", rekao je Dinamov trener Damir Krznar pa nastavio:

"Reakcija u drugom poluvremenu bila je izuzetna. Znali smo da možemo, a Ivanušec nam je odmah donio ono što smo od njega i očekivali. Kasnije smo se pojačali ulaskom Ademija i Jakića i nadvisili smo sami sebe kad su želja i volja u pitanju."

Dinamo je tako došao do četvrte uzastopne titule hrvatskog prvaka, a 19. svibnja će igrati u finalu Kupa protiv Istre.

"Nije još sezona gotova. Želimo uzeti i Kup pa da ovo možda bude i najbolja sezona u klupskoj povijesti. Čestitam igračima, oni su najzaslužniji za ovo, a čestitam i Zoranu Mamiću koji je donedavno bio uz nas. Hvala i svim ljudima u klubu koji brinu o nama. Kad se svi ovako trudimo, onda nas i bog nagradi", zaključio je.

Pročitajte više