Kukoč: Govorili su da je Tudor panj, a sad isto to rade s Lekom. Hajduk nema igrače

Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell

MARSEILLE Igora Tudora u dramatičnom susretu pobijedio je Toulouse 3:2 u 24. kolu i vratio se na drugo mjesto francuskog prvenstva. Hrvatski je trener napravio i povijesni pothvat.

Pod Tudorom Marseille je nakon 24 kola osvojio 52 boda. Nikada u povijesti nije imao toliko u ovoj fazi prvenstva. Tudoru je tako uspjelo ono što nije mnogim trenerskim velikanima koji su vodili slavni francuski klub, među kojima su Tomislav Ivić, Franz Beckenbauer, Didier Deschamps, Marcelo Bielsa... Fantastičan rezultat Igora Tudora na društvenim mrežama je komentirao bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč.

"Dok je Igor trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj, i da nema pojma o nogometu, 3-5-2 neznalica. A s tom istom formacijom napravio je čudo s Veronom, i sad radi čuda s Marseilleom. Tamo ima igrače, u Hajduku ih nije imao. I to je kraj priče", napisao je Kukoč pa zaključio:

"Ovo je još jedan dokaz da nije problem uvijek u treneru. Ista stvar se sada događa s Lekom, samo što je on na Poljud došao s tri trofeja, koja je osvojio s formacijom 3-4-3. I njega se sada vrijeđa da nema pojma. A jedina i prava istina je da nema kvalitetne igrače da odgovore toj formaciji i tu sve završava."

Kukoč je nekadašnji U-21 reprezentativac. Za Hajduk je odigrao 24 utakmice te postigao dva gola i tri asistencije. Bio je još u Istri, Dragovoljcu, Bresciji, CSKA Sofiji, Livornu, Comu, Zrinjskom, Honvedu, Kisvardi... Trenutačno je član niželigaša Opatije.

Pročitajte više