Kukoč: Pišao sam krv za 10 tisuća kuna u Hajduku, sad neki imaju po 400.000 eura

Screenshot/Instagram

KAD Tonćiju Kukoču spomenete Hajduk, odmah nastupa krajnja ozbiljnost jer to je klub njegova života u kojem nikad nije dobio pravu priliku.

Danas ovaj lijevi bek igra za drugu momčad Mađarske, Honved, a u razgovoru za portal hercegovina.info prokomentirao je stanje u Hajduku koji nakon 13. kola HNL-a ima samo dvije pobjede i izgleda nikad gore.

"Kada sam imao 18 godina i ušao u prvi tim Hajduka, tamo su bili Andrić, Vejić, Skoko, Subašić, da ne nabrajam dalje. Imao sam plaću 10 tisuća kuna bruto, ali da dođem do nje, morao sam pišati krv. Danas igrači u Hajduku imaju ugovore po 300-400 tisuća eura. Znate li vi što je to? Kada igrača vani platiš toliko para, on će dati 20 golova po sezoni. U Bresciji kada sam bio, napadač Caracciolo je imao 400 tisuća eura, ali taj isti Caracciolo bi dao po 30 golova u sezoni. Osim Juranovića i možda još jednoga, to su danas sve igrači za dvije do tri tisuće eura. Zato se i događa ovo što se događa da ne možemo dobiti nikoga. Iskreno vjerujem da će biti bolje i da će doći bolja vremena."

Pročitajte više