toni kukoč

Kukoč se požalio Jordanu zbog Posljednjeg plesa, ovaj mu poslao zanimljiv SMS

Foto: Guliver Image/Getty Images

VEČERAS s početkom u 22 sata na SK će biti prikazan veliki videointervju s Tonijem Kukočem, koji je priznao da je posljednjih tjedana zbog euforije izazvane dokumentarnim serijalom Posljednji ples dao više izjava i intervjua nego dok je aktivno igrao košarku.

''Jordanu sam poslao poruku i napisao sam da su me posljednjih tjedana novinari više zvali nego ikad u karijeri. Michael mi je odgovorio samo s lol. Samo se sarkastično nasmijao'', rekao je Kukoč u intervjuu pa je otkrio kako mu je bilo gledati serijal i evocirati uspomene na godine kad je s Bullsima osvojio tri naslova prvaka NBA lige.

''To su uspomene, bitne stvari koje su se u mom životu dogodile. Drago mi je što sam vidio sve te igrače ponovno, kako smo izgledali, dobro je vidjeti svu tu dramu koja se događala. Možda sam više bio zainteresiran da vidim način na koji smo igrali, košarku koja se igrala, čisto da ljudi koji sada gledaju mogu to vidjeti, s kojim smo mi veseljem igrali, čak i kada se vidi drama koja se dešavala paralelno sa samom igrom.''

U ekskluzivnom intervjuu Kukoč nije govorio samo o Bullsima već i o svojoj ljubavi prema golfu, kako je proveo period kad je svijet stao zbog pandemije koronavirusa i kakva je situacija sada u Chicagu zbog masovnih prosvjeda širom Sjedinjenih Država. Otkrio je i zašto misli da je košarka NBA ligi još prije tri desetljeća bila globalna, a zašto je i jugoslavenska košarka tada bila njoj najbliža. Prisjetio se i kako je od nogometaša postao košarkaš, ovacija beogradske publike sredinom 1991. kad je rat već počeo i još mnogih detalja.

Pročitajte više