HNL

Kultni HNL klub od navijača traži kosilicu

Foto: Screenshot

NOGOMETNI KLUB VARTEKS, kultni klub iz HNL prošlosti koji danas igra u 3. HNL Sjever, na svojem je Facebooku objavio šaljivi video.

U njemu su simbolično "umirovili" kosilicu u klubu. S obzirom na to da se radi o navijačkom klubu u kojem rade volonteri, ovime su htjeli apelirati na navijače da im pomognu u nabavci nove kosilice.

Uz poruku na Facebooku su napisali: 

"Nakon godina vjernog služenja naša kosilica se odlučila umiroviti. No, tko joj može zamjeriti kad je uz par 'skidanja' kilometraže došla do 200.000 odvoženih kilometara, kad za košnju terena troši više ulja nego benzina te kad je trava nakon košenja viša nego što je bila prije... 

Sve ove godine bila nam je odličan prijatelj i pomagač u pripremi terena za treniranje naših Bumbara, no došao je trenutak da ju zamijeni mlađi rođak. Zapravo se nadamo tome... Već duže vrijeme. 

NK Varteks djeluje prema socios modelu te ga vode volonteri, a svojim radom u 10 godina postojanja kluba došli smo do kluba s najvećim brojem registriranih igrača u županiji - brojimo više od 240 registriranih igrača. Kako bismo svim igračima omogućili najbolje uvjete za treniranje, s našim navijačima napravili smo teren s umjetnom travom te nove svlačionice te značajno poboljšali izgled trening-kampa u Hrašćici. Došlo je vrijeme da se radovi presele na 'glavni' teren, a nabavka kosilice prva je 'prepreka'. 

Kako nam vi možete pomoći? Svaka reakcija, komentar i dijeljenje ove objave povećavaju njenu vidljivost te mogućnost da objava stigne do prave osobe - voljne i spremne pomoći te donacijom omogućiti bolje uvjete za treniranje s Bumbaricama i Bumbarima koji su dio naše škole nogometa.

Zainteresirani za donacije mogu nam se javiti:

-  u inbox NK Varteks

 - telefonski: 098 896 123

 - putem e-maila: info@nkvarteks.com

Oni voljni pomoći zasigurno će svoje mjesto pronaći na našim terenima koje dnevno posjeti preko 200 djece i njihovih roditelja te naravno da ćemo i na službenim kanalima kluba sve upoznati s vama, koji ste nam pomogli u stvaranju najboljih uvjeta za naše nogometaše! 

Svi za Varteks – Varteks za sve!"

 

Pročitajte više