DOIGRAVANJE za LA LIGU

Kultni klubovi u borbi za La Ligu, utakmicu obilježio jeziv start

Screenshot: SK

DEPORTIVO iz La Coruñe u prvoj utakmici doigravanja za La ligu pobijedio je Mallorcu 2:0.

Obje ekipe propustile su po nekoliko prilika na otvaranju utakmice, a onda je i završnica prvog poluvremena bila prilično uzbudljiva.

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca Live Score

U 37. minuti skočio je cijeli Riazor na noge. Sjajan gol iz slobodnjaka iskosa s lijeve strane bio je djelo Federica Cartabije. Četiri minute kasnije šok i muk na tribinama.

Marc Pedraza je brutalno startao na Alexa Bergantinosa te opravdano dobio crveni karton. Sudac Trujillo Suarez je prvo pustio prednost, ali je nakon asistencije jednog od pomoćnika isključio igrača Mallorce.

Scene s Riazora su djelovale dosta zastrašujuće, krv je potpuno oblila lice veznjaka La Coruñe, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. Prema prvim informacijama, nema težih ozljeda i prilično je nevjerojatno kako je 34-godišnji Španjolac prošao samo s posjekotinama.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Pedraza je bio vidno uznemiren zbog svega što se dogodilo pa su ga morali smirivati igrači, ali i tehničko osoblje obje ekipe.

Deportivo je znao iskoristiti igrača više na terenu i bio je bolji u nastavku, a do drugog pogotka su stigli u finišu utakmice, kada je zabio Quique nakon što je lopta pogodila stativu i prešla gol-liniju.

Osim izravnog crvenog, sudac je pokazao još sedam žutih kartona. Uzvrat je u nedjelju, 23. lipnja, na Iberostaru.

Pročitajte više