tenis

Kyrgios: Hrvati su me željeli napasti. Htio sam se potući, ali me Thanasi spasio

Foto: Screenshot

NICK KYRGIOS je u jednoj australskoj radioemisiji otkrio što se događalo nakon što su on i Thanasi Kokkinakis u 2. kolu turnira parova Australian Opena senzacionalno pobijedili prvi par svijeta Nikolu Mektića i Matu Pavića. Australci, koji su na kraju iznenađujuće osvojili turnir, rekli su da su im članovi hrvatskog tima prijetili nakon meča.

"Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika prijetili da će nas istući u svlačionici. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom", napisao je Kyrgios na Twitteru uz emojije zijevanja, straha i smijanja. "To je bilo ludo, ljudi su mislili da smo u UFC-u", nadovezao se Kokkinakis.

Pavićev i Mektićev trener urlao na Kyrgiosa

Kyrgios je u spomenutoj radijskoj emisiji u četvrtak otkrio nove detalje vezane za incident i dodao da je ozbiljnu tučnjavu spasio tek njegov partner Thanasi Kokkinakis kojeg je prozvao hladnom glavom u njihovom partnerstvu.

"Netko od njihovih trenera mi se unio u lice i prijetio mi da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman potući se s njim. Sve je spriječio Thanasi koji me smirio", rekao je Kyrgios dok je voditelj trenera nazvao luzerom.

Pročitajte više