Kyrgios komentirao Đokovićev nalaz: To je gluplje od svega što sam ja radio

Foto: Getty Images/Guliver Image

NOVAK ĐOKOVIĆ objavio je danas da su on i supruga Jelena pozitivni na koronavirus kojim su se zarazili na Adria Touru u Zadru. Nalaz njihove djece je negativan.

Đoković je iz Zadra otišao u Beograd gdje se odmah testirao na koronavirus, a danas je dobio pozitivni nalaz. Srpski tenisač oglasio se službenim priopćenjem u kojem je rekao da mu je izrazito žao zbog čitave situacije nakon što je zbog organizacije turnira dobio kritike iz čitavog svijeta.

Jedan od najglasnijih kritičara bio je kontroverzni Australac Nick Kyrgios koji je organizaciju turnira nazvao kretenskom idejom, a nešto kasnije ironično je komentirao i otkazivanje finala. Danas se oglasio nakon vijesti da Đoković ima koronavirus.

"Moje molitve su uz sve igrače koji su se zarazili koronavirusom. Samo nemojte mene više prozivati za moje postupke koji su proglašeni neodgovornima ili glupima. Ovo nema nikakve konkurencije", napisao je Kyrgios na Twitteru uz objavu videa na kojem Đoković, Dimitrov, Ćorić i ostali tenisači raskalašeno tulumare u Beogradu.

Podsjetimo, finale Adria Toura otkazano je u nedjelju nakon što je objavljena vijest da Grigor Dimitrov, koji je također bio u Zadru, ima koronavirus. Svi su testirani, a osim Dimitrova zaraženi su njegov trener kao i trener Novaka Đokovića i Borna Ćorić.

Pročitajte više