LACAZETTE ZAUVIJEK NA GUZICI Arsenalov rekorder traži navijača koji ga je tetovirao jer nije vjerovao da dolazi

Foto: Twitter

NAKON godina loših kupnji i "pojačanja", Sam Leach, Arsenalov navijač iz Hulla, nije vjerovao da će Wenger konačno ovog ljeta dovesti dokazanog golgetera, a osobito to da će se za njega isprsiti koliko je potrebno, odnosno platiti rekordan iznos.

Alexandre Lacazette spada u obje kategorije. U zadnje četiri godine u francuskom prvenstvu zabio je 91 gol, više od ijednog igrača, a ima 33,3 posto realizacije, što je drugi najbolji rezultat u pet najjačih europskih liga. Prošle sezone je u svim natjecanjima za Lyon postigao 37 golova.
Wenger ga je od prošle godine bezuspješno pokušavao dovesti, pa je Leach zbog toga, ali i poučen brojnim dosadašnjim iskustvima, putem Twittera 30. lipnja poručio da će ako Arsenal uspije dovesti Lacazettea, "tetovirati njegovo lice negdje na tijelu."
Samo pet dana kasnije Arsenal se zadnji smijao, a Leach se grčio od bolova u salonu za tetovažu. Klub je objavio kako je Lacazette potpisao uz rekordnu odštetu od 60 milijuna eura i citirao navijačev post na Twitteru, prozivajući ga da ispuni ono što je obećao.
 
Leach se pokazao kao čovjek od riječi i ne samo da će do kraja života na tijelu nositi lik francuskog golgetera, nego je njegovu veliku glavu ucrtao ni manje ni više nego preko pola guzice.
Vijest o tome, kao i fotografije i snimke njegova doživotnog crteža odmah su postale viralne pa su tako došle i do Lacazettea.
On je putem Twittera prozvao Leacha da se javi agenciji koja ga zastupa kako bi se upoznao s njim i dao mu dres.
Navijač se odmah javio i predložio da se nađu u poznatom lancu restorana. 

Ako vas ovaj naslov i priča podsjećaju na jednu nedavnu i sličnu priču, također iz Engleske, u pravu ste:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.